Piltmenüü

Oleme ühinenud haridusprogrammiga "Ettevõtlik Kool"

Programmi rahastab Euroopa Sotsiaalfond

Projekti Pärnumaa koordinaator: Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus

 

Tervist edendav kool

Targalt internetis

 

Neljandat aastat on meil, Audru Noortevolikogul, hea meel kutsuda Teid Audru valla Playback Show’le, kus saadakse näidata oma tantsu- ja esinemisoskust, tunda end tõelise staarina laval. Plakat

Playback kujutab endast tuntud artistide või muusikavideode jäljendamist. Osaleja peab rõhuma artistlikkusele, eesmärgiga tuua žürii ja publikuni võimalikult täpne koopia originaalvideost. Edukaks esinemiseks on oluline esinejate välimus, püüdlikkus, rahvale meeldimine, samuti ka originaalsus. Etteaste pikkuseks ootame 1,5-3 minutit.
Vanusegruppideks on lasteaia-, algklassi-, põhikooli-, gümnaasiumilapsed. Lisaks ootame osalema õpetajaid, lapsevanemaid ja teisi üllatajaid. 

Audru valla Playback Show toimub 16.märtsil algusega kell 16.00 Audru Kultuurikeskuses. Sissepääs tasuta, kohal on ka puhvet, esinema tuleb Silver Orissaar feat. Cärolin Aasa ja studio Happy dance. Registreerimine on hiljemalt 13.märtsini e- mailil: audrunoortevolikogu@gmail.com sisuga: kool, vanuseaste, laulu nimi ja grupi/klassi nimi ning vastutav isik.

 

Kõik on oodatud osalema ja vaatama! Tule näita, kes on võitu väärt!


Audru Noortevolikogu