Piltmenüü

Oleme ühinenud haridusprogrammiga "Ettevõtlik Kool"

Programmi rahastab Euroopa Sotsiaalfond

Projekti Pärnumaa koordinaator: Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus

 

Tervist edendav kool

Targalt internetis

 

Vastused tuleb anda nii õpetajatel, lastevanematel ning 4. ja 8. klassi õpilastel. Õpilased täidavad koolis informaatika tunnis, vanemate küsitlused on avatud nelja nädala jooksul 20. veebruar kuni 17. märts 2017. Vanemate küsitluslink siin,/samas ka juhised täitmiseks/, pöördumine leitav ka siin.

Loodame, et leiate aega, aitäh!

Rohkem infot kõiki haridustasemeid hõlmava rahuloluhindamise kohta saab lehelt:
www.hm.ee/rahulolu.

Pöördumine lastevanemate poole: Lugupeetud lapsevanem
Pöördume Teie poole palvega osaleda uute Tartu Ülikooli poolt välja töötatud rahuloluküsimustike katsetamises, millega kogutakse infot õpilaste, õpetajate ja lapsevanemate kooliga rahulolu kohta. Uusi rahuloluküsitlusi katsetatakse käesoleval aastal valimi põhiselt, mille osaliseks Teie lapse kool osutus. Lapsevanemate küsimustikule vastavad kõikide valimisse sattunud koolide lapsevanemad, kelle laps õpib käesoleval õppeaastal 1.-9. klassis.
Veebiküsitluste käigus kogutakse infot kooliga rahulolu kohta, mille eesmärgiks on mitmekesistada õppe kvaliteedi ning õpi- ja töökeskkonna kohta saadavat tagasisidet ning luua võimalused õpilaste, õpetajate ja lapsevanemate kooliga rahulolu süstemaatiliseks jälgimiseks.
Lapsevanematelt kogume teavet oma lapse kooli ja õpikeskkonna ning haridust mõjutavate kooliväliste teguritega rahulolu kohta.
Küsimustikega kogutud andmeid kasutatakse koolidele tagasiside andmiseks. Tagasisides kõrvutatakse kooli tulemusi koolivõrgu üldiste tulemuste ja varasema aasta küsitlustulemustega, üksiku õpilase, õpetaja või lapsevanema kohta tagasisidet ei anta. Samuti analüüsitakse eri osapoolte rahulolu riiklikul tasemel, jälgides selle muutumist ajas. Rahulolu-uuringu tagasiside edastatakse Teie lapse koolile hiljemalt käesoleva õppeaasta lõpuks. Palume koolil jagada tagasisidet nii õpetajate, õpilaste kui lapsevanematega.
Küsitlusi korraldab SA Innove koostöös Haridus- ja Teadusministeeriumiga. Küsitlused on avatud nelja nädala jooksul 20. veebruar kuni 17. märts 2017.
Rohkem infot kõiki haridustasemeid hõlmava rahuloluhindamise kohta saab lehelt:
www.hm.ee/rahulolu. Palume Teil küsimustikule vastata nelja nädala jooksul. Küsimustikud on avatud kuni
17. märtsini 2017.
Küsimuste tekkimisel palume kirjutada aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või helistada numbril 7350688.
Lugupidamisega
Kristin Hollo
Välishindamisosakonna juhataja
Haridus- ja Teadusministeerium
Sihtasutus Innove
Lõõtsa 4 Tallinn 11415
telefon 735 0697
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.;
Tanel Oppi
Hariduse agentuuri juht
SA Innove

 

Õpetajatele mõeldud küsitluse veebilink