Piltmenüü

Oleme ühinenud haridusprogrammiga "Ettevõtlik Kool"

Programmi rahastab Euroopa Sotsiaalfond

Projekti Pärnumaa koordinaator: Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus

 

Tervist edendav kool

Targalt internetis

 

Õpilaste töid ootame Pärnu haridus- ja kultuuritalitusse hiljemalt 17. aprilliks. Oodatavad tööd erinevates kunstiliikides:

KIRJANDUSLIK LOOMING: essee, lühijutt, novell, muinasjutt vm kuni 3000 tähemärki

KUJUTAV KUNST: joonistus, maal, graafika, kollaaž, digiloovtööd vm tehnikas tasapinnaline töö formaadis A3

FOTOGRAAFIA: dokumentaal- või kunstiline foto esitada 15x20cm fotopaberil + JPG failina vähemalt 1MB, mitte lisada teksti ega raami

VIDEOKUNST: videolõik 1-3 min, link internetti üleslaaditud võistlustöö videole – video peab asuma ühes järgnevatest keskkondadest: www.youtube.com või www.vimeo.com või www.google.com , osalejatel palutakse oma videod säilitada ka algformaadis, et vajadusel oleks (eriti just auhinnaliste tööde puhul) edaspidi võimalik kasutada kvaliteetset algmaterjali

KÄSITÖÖ JA TEHNOLOOGIA TÖÖ: nt kudum, tikand, puutöö, metallitöö jne. Tööõpetuse– ja käsitöö tööd esitada videoklipina, kus autor oma tööd näitab ja tutvustab.

Vanuserühmad: Konkursitöid hinnatakse erinevates vanuserühmades: 1.-3. klass; 4.-6. klass; 7.-9. klass; 10.-12. klass.

Iga osavõtja võib konkursile esitada ühe töö. Esitatud töid ei tagastata. Töö autoriks võib olla üksikisik või ühevanuseline rühm (kuni 3 liiget). Korraldajatel on õigus konkursile laekunud töid tasuta kasutada (sh foto- ja videojäädvustusi) meediaväljaannetes, interneti veebilehtedel, trükistes, avalikel üritustel jm, näidates ära autori nime.

Konkursi korraldus ja hindamine: Aineõpetaja hindab oma kooli parimad tööd ja esitab maakonnakomisjonile hindamiseks tähtajaks 17.04.2017 (tööd palume tuua maavalitsuse haridus- ja kultuuritalitusse). Iga maakonnakomisjon esitab üleriigilisele komisjonile igast kunstiliigist ja igast vanuserühmast ühe parima töö tähtajaks 16.06.2017. Üleriigiline komisjon hindab maakondadest saabunud tööd tähtajaks 31.10.2017. Üleriigiline komisjon valib välja igast kunstiliigist ja vanuserühmast 3 parimat tööd.

Osalemise info Töö juurde (kunstitööde puhul tagumisele küljele) märkida selgete trükitähtedega: töö nimi ja vajadusel selgitav lühiinfo; autori ees- ja perekonnanimi; autori sünniaeg, klass, kool, juhendaja nimi; kontakttelefoni number ja e-meili aadress.

OOTAME ROHKET OSAVÕTTU!