Piltmenüü

Oleme ühinenud haridusprogrammiga "Ettevõtlik Kool"

Programmi rahastab Euroopa Sotsiaalfond

Projekti Pärnumaa koordinaator: Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus

 

Tervist edendav kool

Targalt internetis

 

Tulemused, mis said teatavaks suvel 2017

1. Okupatsioonide muuseumi joonistuskonkurss “Tule Eesti ajaloosaadikuks"

Eesti ajaloosaadikuks rändnäitusel on Piia-Lotta Toomast (4. klass, õpetaja Ülle Vares) joonistus. Elamuslikud auhinnad saavad 4. klassi õpilased Ken-Kermo Kasemaa, Angela Palu ja Eerika Sarapuu (õpetaja Ülle Vares). Lisa saab lugeda siit

Konkursi tase oli väga kõrge ning sisukaid töid kogunes palju. Konkursil osalejate seast loositi välja 24 elamuslikku auhinda ja valiti 10 ajaloosaadikut, kelle pilte eksponeeritakse rahvusvahelisel rändnäitusel, mis tähistab Eesti 100. juubelit Euroopa ja Põhja-Ameerika suurlinnades.

Eesti ajaloosaadikuks rändnäitusel on Piia-Lotta Toomast 4.klass (õpetaja Ülle Vares) joonistus. Muuseumil on plaanis viia saadikutega läbi ka intervjuud, et autorite lood täiendaks näitusel eksponeeritud pilte.

Valituks osutunud ajaloosaadikute pildid lisatakse Eesti 100. juubeliaastat tähistavale rändnäitusele, mis külastab 2018. aastal Ameerika Ühendriikide suurlinnu, sealhulgas San Franciscot, Washingtoni, Bostonit ja Torontot. Näituse eesmärk on näidata Eestit vaatamata oma väärikale vanusele uudishimuliku, arengujõulise, loomingulise ja nooruslikuna. Näitus keskendub eestlaste visadusele, mis on viinud Eesti 21. sajandil tehnoloogiliste lahenduste lipulaevaks. Rõhutades nooruslikku loomust kaasame näituse tegevusse lapsi ja noori ning toome esile nende nägemuse Eesti minevikust, olevikust ja tulevikust. Näitus on juba koostamisel ja valmib 2017. aasta detsembriks.

Elamuslikud auhinnad saavad 4.klassi õpilased Ken-Kermo Kasemaa, Angela Palu ja Eerika Sarapuu.

 

2.

Pikaajalise ja viljaka töö eest koolispordi edendamisel pälvis autasu õpetaja Marika Vahter