Piltmenüü

Oleme ühinenud haridusprogrammiga "Ettevõtlik Kool"

Programmi rahastab Euroopa Sotsiaalfond

Projekti Pärnumaa koordinaator: Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus

 

Tervist edendav kool

Targalt internetis

 

Koolisisese jäljenduskonkursi  tulemused: I koht 1. klass,  II koht 7. klass  3. - 4. koht 2. ja 3. klassid. Parimad tùdrukud Birgit 2. kl. ja Lisandra 3. kl. Parimad poisid Karro Robert ja Hans Egrit 1. kl.

9. märtsil algusega 17.00 Audru piirkonna haridusasutuste PlayBack Show 2018 Audru koolis,  kuulutus.

 Pärnumaa Playback ootab noori staarijäljendajaid

 Laupäeval, 24. märtsil toimub Pärnus Strandis traditsiooniline staarijäljendamise konkurss Pärnumaa Playback, mis annab noortele võimaluse samastuda enda lemmikartistiga ja end laval staarina tunda.

Ootame konkursile osalema kõiki Pärnu linna ja maakonna õpilasi. Iga esineja peab ette valmistama mõnd lauljat või ansamblit matkiva laulupala, reklaami või katkendi seriaalist ja kandma selle publiku ees ette.

Võisteldakse neljas vanuseastmes ja žürii selgitab välja iga vanuseastme kolm parimat, lisaks antakse välja mitmeid auhindu. Žürii hindab artistlikkust, sarnasust originaaliga, liikumist ja imagot.

Playback on staarijäljendamise konkurss Pärnu linna ja maakonna koolide õpilastele ning kujutab endast tuntud artistide ja telenägude matkimist. Pärnumaa Playback toimub tänavu 19. korda. Rääma põhikool korraldab koolinoorte seas populaarset üritust kaheteistkümnendat korda.

Üritusele saab end registreerida 16. märtsini Pärnumaa Playbacki kodulehel.

 Lisainfo ürituse kohta on leitav kodulehelt http://playback.raama.ee/ ja facebook’ist https://www.facebook.com/events/955665841253365/

Parimat,
Kadri Mekk
Direktori asetäitja noorsootöö alal

Pärnu Rääma Põhikool
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
+372 585 085 43