Piltmenüü

Oleme ühinenud haridusprogrammiga "Ettevõtlik Kool"

Programmi rahastab Euroopa Sotsiaalfond

Projekti Pärnumaa koordinaator: Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus

 

Tervist edendav kool

Targalt internetis

 

Lions Club Pärnu Koidula on pühendunud Pärnu laste ja noortega seotud heategevusele. Stipendiumi anname välja neljas kategoorias, et tunnustada sellega põhikooliastme koolinoort (või koolinoorte gruppi) - selles kategoorias antakse lisaks 3 stipendiumi, et tunnustada põhikooli õpetajat-klassijuhatajat, lasteaiaõpetajat ja huvikooli õpetajat. Klubi ootab esildisi hiljemalt 9. maiks 2019 Kandidaatide esitamise vorm on vaba, oluline on tehtut hästi kirjeldada ja kandidatuuri põhjendada. Esitajateks võivad olla Pärnumaa koolid, lasteaiad, huvikoolid, kodanikuühendused, kaasõpilased, lapsevanemad ning kõik maakonna elanikud.

Viimastel aastatel on erinevate ettevõtmistega kogutud rahaga toetatud Pärnu Toimetulekukooli (nüüdseks Pärnu Päikese Kool), Maarjakodu, aga ka ühekordsete projektide tulemusel erinevaid abivajavaid lapsi. 2012. aasta kevadel tegid klubi liikmed otsuse panustada osa heategevusmüükidel teenitud tulust stipendiumitesse, millega tunnustada Pärnu koolinoori ja õpetajaid. Alates 2015. aasta kevadest otsustas klubi lisaks välja anda veel ühe stipendiumi, et tunnustada ka lasteaiaõpetajat. 2017. aastast lisandus stipendiaatide nimistusse huvikooli õpetaja. 2019. aasta alguspäevil otsustas klubi juhatus, et pakume võimalust tunnustamist väärivaid kandidaate esitada kogu Pärnumaalt.

LC Pärnu Koidula annab 2019. aastal välja kuni viis maailmaparandaja stipendiumi. Stipendiumi anname välja neljas kategoorias, et tunnustada sellega põhikooliastme koolinoort (või koolinoorte gruppi) - selles kategoorias anname välja kaks  stipendiumi, põhikooli õpetajat-klassijuhatajat, lasteaiaõpetajat ja huvikooli õpetajat. Ühe stipendiumi suurus on 200 eurot.

Tunnustatud saavad:

  • põhikooliastme õpilane (või õpilaste grupp), kes lisaks tublile koolitööle on sel õppeaastal olnud ettevõtlik, ühiskondlikult aktiivne, märkav ja hooliv ning kelle tegutsemine on ajendatud mõtteviisist „Mina (meie) saan (saame) oma tegudega maailma paremaks muuta“. Tingimus on, et nende tegudel oleks nähtav tulemus;
  • põhikooli õpetaja-klassijuhataja, kes erinevate tegemistega on oma klassi õpilastes arendanud hoolivust, initsiatiivikust ja ettevõtlikkust;
  • lasteaiaõpetaja, kes märkab ja toetab last, oskab suunata headele tegudele rühmas, paneb tähele igaühe erisusi ning loovust, loob turvalise keskkonna iga lapse arenguks;
  • huvikooliõpetaja, kes oma loominguliste tegevuste kaudu arendab õpilastes hoolivust ja initsiatiivikust ning toetab ja arendab kasvandikke vastavalt avaldunud andele ja arvestades nende võimekusega.

 

Kandidaatide esitamise vorm on vaba, oluline on tehtut hästi kirjeldada ja kandidatuuri põhjendada.

Esitajateks võivad olla Pärnumaa koolid, lasteaiad, huvikoolid, kodanikuühendused, kaasõpilased, lapsevanemad ning kõik maakonna elanikud.

Klubi ootab esildisi hiljemalt 9. maiks 2019 e-kirjaga aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..