Piltmenüü

Oleme ühinenud haridusprogrammiga "Ettevõtlik Kool"

Programmi rahastab Euroopa Sotsiaalfond

Projekti Pärnumaa koordinaator: Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus

 

Tervist edendav kool

Targalt internetis

 

Laagrisse ootame noori vanuses 7 -19 aastat. Tegevused toimuvad üheksas erinevas vanuserühmas. Laager toimub 3. -7. augustini MEIE KOOLIS

MTÜ Haridusselts Kultuuripuudutus korraldab sellel aastal juba viiendat korda noortelaagri projekti Suvekool Audrus. Käesoleval aastal korraldame projekti koostöös Jakob Westholmi Gümnaasiumi, Jõõpre Kooli, Tallinna Õismäe Gümnaasiumi ja mitmete teiste koolidega.

Laagri kasvatajateks ja tegevusjuhendajateks on nii Pärnu linna koolide õpetajad kui ka rahvusvaheliselt tuntud oma ala spetsialistid, mis võimaldab laagris osalejatele väga huvitava ja mitmekülgse programmi. Muusikalisi tegevusi juhendab laagris Läti popmuusik Rihards Bērziņš, kelle viimased kontserdid on teinud mitmeid publikurekordeid( ligikaudu 600 000 inimest jälgis tema kontserti Läti Vabariigi aastapäeval). Ta on ka üks projekti ideeautoritest.

Suvekool Audrus 2020 on oma struktuurilt vabahariduslik laagriprojekt - igal projektis osalejal on võimalus koostada endale ise laagrikava. Kõik meie laagris osalevad õpetajad ja tegevuste juhendajad on mitmeaastase laagritöö kogemusega.

Laagrisse ootame noori vanuses 7-19 aastat. Tegevused toimuvad üheksas erinevas vanuserühmas. Laager toimub 3.-7. augustini Pärnu linna Jõõpre Koolis.

Laagri programmis on laulmine, tantsimine, kunst, kokandus, disain, näitlemine ja draamaõpe, sport, loodusõpetus, läti keel ja kultuur, suhtlemine, meedia ja avalik esinemine, araabia keel ja kultuur, loovmõtlemine ning palju muud põnevat.


Täpsem laagri info on saadaval meie kodulehel:  https://audrusuvekool.weebly.com/

Lisan juurde ka laagrit tutvustavad videod:

 

Laagrisse registreerumine toimub siin:  https://forms.gle/dGUXEjA4a84rz4hZ8

Laagri viimasel päeval toimub ka kontsert, kus osalejad saavad esitada laagri jooksul õpitud kavasid, laule, näidendeid ja kõike muud. Samuti pannakse üles kunstinäitus laagri ajal valminud töödest.

 

MTÜ Haridusselts Kultuuripuudutus