Piltmenüü

Oleme ühinenud haridusprogrammiga "Ettevõtlik Kool"

Programmi rahastab Euroopa Sotsiaalfond

Projekti Pärnumaa koordinaator: Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus

 

Tervist edendav kool

Targalt internetis

 

Head õpilased ja lapsevanemad

Kui tunned, et distantsõpe on raske, oled jäänud hätta, sul on mõni mure, soovid nõu või abi, pöördu julgelt koolisotsiaalnõustaja või koolipsühholoogi poole.

Koolisotsiaalnõustaja töö eesmärk on käitumis-, kohanemis- ja õpiprobleemidega õpilase tegutsemisvõime ja toimetuleku toetamine. Koolisotsiaalnõustaja ülesanneteks on probleemide ennetamine, hindamine ja leevendamine. Koolisotsiaalnõustaja tegevusvaldkonda kuuluvad koolikohustuse mittetäitmine-, õpi-, käitumis-, ja kohanemisraskused, koolivägivald ja sotsiaalne tõrjutus.

Jõõpre Kooli sotsiaalnõustaja on Gerli Sutt, mobiil: 5399 1400, See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

 

Koolipsühholoogi põhitööülesanne on õpilaste, õpetajate ja lapsevanemate psühholoogiline nõustamine (individuaalne ja grupinõustamine). Koolipsühholoog juhindub lapse/nooruki heaolust ja arengu toetamisest. Nõustab seoses õpiraskustega, käitumis-, kohanemis- ja emotsionaalsete probleemidega.

Jõõpre Kooli psühholoog on Aive Hirs, mobiil: 55543740 , See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

 

Lisaks toetavad õpilaste vaimset tervist Peaasi ja Lasteabi veebilehed. Peaasi.ee pakub noortele vanuses 16-26 vaimse tervise teemal nõustamist videosilla või kirjaliku e-nõustamisena. Lasteabi telefon 116111 on suunatud igas vanuses lastele ning töötab 24/7, nõu saab küsida ka veebivestluse kaudu.