ESMASPÄEV: H: 4-v helbepuder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Grillkana,külm kaste,kartul 1/50/150 g
Jääsalat,tomat,kurk 50 g
Sepik 40 g
Piim- pria 200 g
O: Makar.salat,viiner 200/1 tk
Leib 40 g
TEISIPÄEV: H: 5-v helbepuder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: V kapsasupp 250/10 g
Mannavaht,piim 100/100 g
Sepik 40 g
V kurk – pria 40 g
O: Mitmev röstsai,sul.juust 45 g
Mahl 200 g
Õun- pria 100 g
KOLMAPÄEV: H: Nisuh.puder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Guljašš,kartul 150/150 g
Porgandisalat 50 g
Tomat- pria 40 g
Piim - pria 200 g
Leib 40 g
O: Mannapuder,kissell 100/150 g
REEDE: H: Odrah puder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Hakk-kaste,kartul 150/150 g
Marin kõrvitsasalat 50 g
Leib 40 g
Piim- pria 200 g
O: Kohup vaht,moos 150/30 g
Banaan 1 tk
Saadaval piim, keefir,vesi