ESMASPÄEV:
H: Kiirkaerah.puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Böfstrogonov, kartul 150/150 g
V kapsa, porg.,õunasalat 50 g
Leib 40 g
Õun – pria 100 g
Piim/Keefir - pria 200 g
O: Kart püreesupp seentega 250 g
Sepik 40 g
TEISIPÄEV:
H: Tatrah puder, või 250/10 g
Piim 200 g
L: Borš 250/10 g
Leivavaht, piim 100/100 g
Sepik 40 g
Pirn – pria 100 g
O: Juurv salat singi ja õunaga 150 g
Sepik 40 g
KOLMAPÄEV:
H: Nisuh puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: V kapsa-hakkl.hautis,kartul 150/150 g
Tomat 50 g
Leib 40 g
V kurk – pria 40 g
Joogijogurt 200 g
Piim/Keefir - pria 200 g
O: Piima-makar supp 250 g
V/l singiga 55 g
NELJAPÄEV:
H: Maisimannapuder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Kalaseljanka 250/10 g
Tarretis, vahuk. 100/30 g
Sepik 40 g
Tomat- pria 40 g
O Kart.hakkl vorm 150 g
Leib 40 g
REEDE:
H: 4-v helbepuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Makar salat, viiner 250/1 tk
Mahlajook 200 g
Leib 40 g
Piim/Keefir - pria 200 g
O: Kohup kreem 100 g
Banaan 1 tk
Saadaval piim, keefir, vesi