ESMASPÄEV:
H: 5-v helbepuder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Vorstikaste, kartulipüree 150/200 g
Peedi, õunasalat 75 g
Leib 40 g
Õun- pria 100 g
Piim/Keefir - pria 200 g
O Kart.,porg.püreesupp 250 g
Sepik 40 g
TEISIPÄEV:
H: Nisuh.puder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Pasta- kalasupp 250 g
Hapukooretarretis 100/10 g
Sepik 40 g
Mandariin 1 tk
Juurv salat singi ja õuntega 250 g
Leib 40 g
Mahl 200 g
KOLMAPÄEV:
H: Hirsih puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
Kalkuniguljašš,kartul 150/200 g
Hiina kapsa,maisi,paprikasalat 75 g
Leib 40 g
V kurk- pria 40 g
Piim/Keefir - pria 200 g
O Piimasupp 250 g
V/sai sul juustuga 45 g
NELJAPÄEV:
H: Omlett vorstiga 100 g
V/leib 45 g
L: Kodune seljanka 250/10 g
Kissell kuivat puuv.,vahuk. 200/30 g
Sepik 40 g
O Hakkliha,lillkapsavorm 150 g
Mahlajook 200 g
Porgand – pria 40 g
REEDE:
H: Rukkih puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Hakkliharisotto 250 g
Marin. kõrvits 75 g
Leib 40 g
Viinamari 40
Piim/ Keefir - pria 200 g
O: Piim krõbinatega 200/30 g
Saadaval piim, keefir, vesi