ESNASPÄEV:
H:Piima,kaerah supp 250 g
V/l tuunikalaga 45 g
L: Makaron pitsakattega 250 g
V kurgi,tomatisalat 50 g
Joogijogurt 200 g
Leib 40 g
Õun- pria 100 g
O: Kõrvitsapüreesupp 250 g
Sepik 40 g
TEISIPÄEV:
H: 4-v helbepuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Hakkliha-kiirsupp 250/10 g
Leivavaht,piim 100/100 g
Sepik 40 g
Tomat- pria 40 g
O: Kartuli, hapuk vorm 150 g
Mahl 200 g
Leib 40 g
KOLMAPÄEV:
H: Odrah puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Praet.kala,kaste,kartul 1/50/150 g
Kõrvitsasalat 50 g
Lillkapsas - 40 g
Leib 40 g
O: Piima-mak supp 250 g
V/l vorstiga 45 g
NELJAPÄEV:
H: Omlett juustuga 100 g
V/leib 45 g
Tee 200 g
L: Borš 250/10 g
Piimakissell,keedis 200/30 g
Sepik 40 g
Viinamari 40 g
O: Riisi, s kana salat 150 g
Leib 40 g
Mahlajook 200 g
REEDE:
H: 5-v helbepuder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Maksastrogonov , kartul 150/150 g
Peedisalat 50 g
Leib 40 g
Porgand- pria 40 g
O: Kohup vaht,moos 200/30 g