Esmaspäev: H: Tatrah puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Vorstikaste, kart püree 150/150 g
Peedi, kurgisalat 50 g
Leib 40 g
Õun - pria 100 g
Piim/ keefir- pria 200 g
O: Köögiv vorm 150 g
Tee, sepik 200/40 g
Teisipäev: H: Rukkih puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Kalaseljanka, h k 250/10 g
Kohupiim, riivleib, moos 100/30 g
Sepik 40 g
O: Kart salat 100 g
Leib, mahlajook 40/200 g
Banaan 1 tk
Kolmapäev: H: Kaerah supp 250 g
V/sepik sul juust 45 g
L: Pilaff 200 g
V kurgisalat 50 g
Leib 40 g
Lillkapsas- pria 40 g
Piim/Keefir - pria 200 g
O: Köögiv püreesupp frik 250 g
Sepik juustuga 45 g
Neljapäev: H: Omlett juustuga 100 g
V/leib / tee 45 /200 g
L: Kana, nuudlisupp 250 g
Mannavaht, piim 100/100 g
Sepik 40 g
O: Porgandivorm 150 g
Mahl 200 g
Reede: H: Pannkook,moos 100/30 g
Piim 200 g
L: Haut sealiha köögiv 200 g
Mar kurk 50 g
Leib 40 g
V kurk - pria 40 g
Piim/ Keefir - pria 200 g
O: Piima- odrah supp 250 g
V/l singiga 55 g
Saadaval piim, keefir, vesi.