Esmaspäev: H: Nisuh.puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Hakkliha-kiirsupp 250/10 g
Kissell kuivat puuv , vahuk. 200/30 g
Sepik 40 g
Õun- pria 100 g
O: Kart.,hapuk.vorm 150 g
Leib 40 g
Mahlajook 200 g
Teisipäev: H: Teokarbisupp 250 g
Sepik juustuga 45 g
L: Broilerifilee, riis 150/150 g
Porg.salat 50 g
Leib 40 g
Piim, keefir- pria 200 g
O: Riisih.puder, kissell 100/150 g
Kolmapäev: H: 5-v helbepuder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Juustune köögiv supp 250 g
Rukkileivapuding 100/150 g
Sepik 40 g
Piim, keefir- pria 200 g
V kurk- pria 40 g
O: Munasaalat 200 g
V/leib 45 g
Mahlajook 200 g
Neljapäev: H: Omlett 100 g
V/leib 45 g
Tee 200 g
L: Böfstrogonov, kartul 150/150 g
V kurgi, tomatisalat 50 g
Leib 40 g
Piim, keefir- pria 200 g
O: Püreesupp 250 g
Sepik 40 g
Reede: H: Soe v/leib vorstiga 55 g
Sai munavõiga 45 g
Kakao 200 g
L: Kalaseljanka 250/10 g
Virsikuvahy, piim 100/100 g
Sepik 40 g
Tomat- pria 40 g
O: Kohupiimakreem 100 g