ESMASPÄEV:
Kotlet, kaste, kartul 1/75/200 g
Peedi,porg.,õunasal 75 g
Leib 40 g
V kurk – pria 40 g
Piim/Keefir - pria 200 g
TEISIPÄEV:
Talupojasupp 250 g
Maasikavaht, piim 100/100 g
Sepik 40 g
KOLMAPÄEV:
Pilaff 250 g
V kurgisalat 75 g
Leib 40 g
Ploom – pria 40 g
Piim/Keefir - pria 200 g
NELJAPÄEV:
Kalaseljanka 250/10 g
Kohup riivleib 100/10 g
Sepik 40 g
REEDE:
Ühepajatoit kanalihast 250 g
Kirju salat ( jääs.,tomat,kurk ) 75 g
Leib 40 g
Pirn – pria 100 g
Piim/Keefir - pria 200 g
Saadaval piim, keefir, vesi