ESMASPÄEV:
Pilaff 250 g
V kurgisalat hapuk. 75 g
Piim - pria 200 g
Lillkapsas – pria 50 g
Leib 40 g
TEISIPÄEV:
V kapsa-viinerisupp 250 g
Rukki-pohlavaht 100 g
Sepik 40 g
Ploom - pria 40 g
KOLMAPÄEV:
Praet kala juustukastmega,kartul 1/75/200 g
Mar kõrvits 75 g
Leib 30 g
Porgand- pria 40 g
NELJAPÄEV:
Kana-nuudlisupp 250 g
Kohup riivleiva ja moosiga 100 g
Sepik 40 g
V kurk – pria 40 g
REEDE:
Tatar hakkliha ja keed. munaga 250 g
Külm kaste ma kurgiga 75 g
Piim- pria 200 g
Kirsstomat- pria 40 g
Leib 40 g
Saadaval piim, keefir, vesi