ESMASPÄEV: Guljašš, makaron 150/200 g
Peedi, õunasalat 75 g
Leib 40 g
Õun – pria 100 g
Piim / Keefir – pria 200 g
TEISIPÄEV: Frikadellisupp 250 g
Mannavaht, piim 100/100 g
Sepik 40 g
KOLMAPÄEV: Praet.kala, kaste,kartul 1/75/200 g
Kõrvitsaslat 75 g
Leib 40 g
Tomat- pria 40 g
Piim/Keefir- pria 200 g
NELJAPÄEV: Kana-nuudlisupp 250 g
Kohupiim riivleib, moos 100/30 g
Sepik 40 g
REEDE: Makaronisalat, viiner 250/1 tk
Mahlajook 200 g
Leib 40 g
Ploom - pria 40 g
Saadaval piim, keefir, vesi