Esmaspäev: Vorstikaste, kart.püree 150/200 g
Peedi , kurgisalat 75 g
Leib 40 g
Õun- pria 100 g
Piim/ Keefir- pria 200 g
TEIAIPÄEV: Kalaseljanka, h k 250/10 g
Kohupiim,riivleib, moos 100/30 g
Sepik 40 g
KOLMAPÄEV; Pilaff 250 g
v kurgisalat h koorega 75 g
Leib 40 g
Lillkapsas- pria 40 g
Piim/keefir -pria 200 g
NELJAPÄEV; Kana,nuudlisupp 250 g
Mannavaht, piim 100/100 g
Sepik 40 g
REEDE:Haut sealiha köögiv 250 g
Mar kurk 50 g
leib 40 g
V kurk - pria 40 g
Piim/ Keefir - pria 200 g
Saadaval piim, keefir, vesi