Esmaspäev: Hakkpallid kastmes, kart.püree 150/200 g
V kapsa,porg.salat 75 g
Leib 40 g
Tomat- pria 40 g
Piim/Keefir - pria 200 g
Teisipäev: Köögiviljasupp 250 g
Rukkijahuvaht, piim 100/100 g
Sepik 40 g
Kolmapäev: Seal.strogonov, kartul 150/200 g
V kurgi, tomatisalat 75 g
Piim/Keefir- pria 200 g
Lillkapsas- pria 40 g
Neljapäev: V kapsa, viinerisupp 250 g
Mannapuder, kissell 100/150 g
Sepik 40 g
Reede: Praet.kala, kaste, kartul 1/75/200 g
Kõrvitsasalat 75 g
Leib 40 g
Piim/keefir - pria 200 g
Porgand - pria 40 g
Saadaval piim, keefir, vesi