ESMASPÄEV:
H: 7 viljaih puder, moos 250/30 g
Piim 200
L: Vorstikaste, kartul 150/150 g
V kapsa, porg.salat 50 g
Õun- pria 100 g
Leib 40 g
O: Köögiv püreesupp 250 g
Sepik võiga 45 g
TEISIPÄEV:
H: Omlett juustuga 100 g
V/leib 45 g
Tee 200
L: Koorene kalasupp 250 g
Saiavorm, piim 100/150 g
sepik 40 g
O:
Lasagne 150 g
Mahlajook 200 g
Leib 40 g
KOLMAPÄEV:
H:
Mannapuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
Hakkguljašš, kartul 150/150 g
Porg.,ananasisalat 50 g
Leib 40 g
Joogijogurt- pria 200 g
O: Makarnisalat 250 g
Leib 40 g
Mahl 200 g
NELJAPÄEV:
H: Rukkih puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
V/leib 45 g
L: Seljanka 250/10 g
Maasikatarretis 100 g
Sepik 40 g
O: Mulgipuder 250 g
Keefir 200g
Leib 40 g
REEDE:
H: Piima-makar.supp 250 g
Soe v/l vorstiga 55 g
L: Haut seal köögiviljadega 250 g
Mar kurk 50 g
Leib 40 g
Tomat- pria 40 g
O: Kohupiimakreem 75 g
Saadaval piim, keefir, vesi