ESMASPÄEV: H: Mannapuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Guljašš, keedet kartul 150/150 g
Kapsa,porg.,kurgisalat 50 g
Piim, keefir – pria 200 g
Mandariin 100 g
Leib 40 g
O: Piima-riisisupp supp 250 g
V/leib vorstiga 55 g
TEISIPÄEV: H: Kiirkaerah pude, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Borš 250/10 g
Karamellkissell, keedis 200/30 g
Sepik 40 g
O: Riisimakar salat 200 g
Mahl 200 g
Leib 40 g
KOLMAPÄEV: H: 7-v helbe puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: V kapsa-hakklihahautis riisiga 250 g
Peediõunasalat 50 g
Leib 40 g
Piim- pria 200 g
Tomat – pria 40 g
O: Püreesupp 250 g
Sepik 40 g
NELJAPÄEV: H: Omlett juustuga 150 g
Tee 200 g
V/leib 45 g
L: Hernesupp 250 g
Hapuk tarretis, konts 100/10 g
Sepik 40 g
O: Tomativorm sibula ja kartuliga 200 g
Mahlajook 200 g
Leib 40 g
REEDE: H: Riisi h puder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Kana-köögiv hautis, kartul 150/150 g
Kapsa-apelsinisalat 50 g
Leib 40 g
O: Plaadikook, piim 125/200 g
Saadaval piim, keefir, vesi