ESMASPÄEV: H: 5-v helbe puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Hapukapsasupp 250/10 g
Piimakissell, keedis 200/30 g
Leib 40 g
Õun- pria 100 g
O: Vorstivormiroog 200 g
Leib 40 g
Mahlajook 200 g
TEISIPÄEV: H: Hirsihpuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Hakk-kaste, kartulipüree 150/150 g
Jääsalat,tomat,kurk 50 g
Leib 40 g
Kiivi 1 tk
Piim- pria 200 g
O: Kartuli-porg püreesupp 250 g
Sepik 40 g
KOLMAPÄEV: H: Rukkih puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Kala-seljanka 250/10 g
Saiavorm, piim 150/100 g
Sepik 40 g
Porgand – pria 40 g
O: Lasagne 150 g
Leib 40 g
Mahlajook 200 g
NELJAPÄEV: H: Omlett juustuga 150 g
Tee 200 g
V/leib 45 g
L: Böfstrogonov, kartul 150/150 g
V kapsa,porg.,õunasalat 50 g
Leib 40 g
Piim- pria 200 g
O: Piima-makar.supp 250 g
V/sai juustuga 45 g
REEDE: H: Maisimannapuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Haut.sealiha köögiv 250 g
Mar kurk 50 g
Leib 40 g
Tomat - pria 40 g
Piim- pria 200 g
O: Makaronisalat 200 g
Mahl 200 g
Leib 40 g
Saadaval piim, keefir, vesi