ESMASPÄEV: H: Kiirkaerahpuder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Maksastrogonov, kartul 150/150 g
Peedisalat 50 g
Piim – pria 200 g
Mandariin 1 tk
Leib 40 g
O: Kohupiimavorm, kissell 100/150 g
TEISIPÄEV: H: 4-v helbepuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Pelmeenisupp 250/10 g
Tarretis, keedis 100/20 g
Sepik 40 g
O: Kart suflee 150 g
Mahl 200 g
V/leib 45 g
KOLMAPÄEV: H: Riisih puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Kana-köögiv risotto 250 g
V kurk 50 g
Leib 40 g
Piim- pria 200 g
Pirn – pria 40 g
O: Kartuli püreesupp 250 g
Sepik 40 g
NELJAPÄEV: H: Omlett juustuga 150 g
Tee 200 g
V/leib 45 g
L: Külasupp 250 g
Virsikuvaht, piim 100/100 g
Sepik 40 g
O: Munasalat 200 g
Mahlajook 200 g
V/leib 45 g
REEDE: H: Mannapuder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Mulgikapsad seal., kartul 150/150 g
Piim – pria 200 g
Leib 40 g
Porgand –pria 40 g
O: Piima-nuudlisupp 250 g
V/l singiga
Saadaval piim, keefir, vesi